Home Paneel Service Full Service Impressie Prijzen Contact

Schrijnwerkersstraat 7F  8601VD, Sneek
Tel.:   0515 460407     Mail:  info@easy-tek-noord.nl


Kunststof teakdek laten leggen: Full Service

In Noord-Nederland zijn wij actief als professionele kunststof teakdek leverancier. Wij nemen u graag de zorg uit handen door de complete teaklook bekleding van uw boot of zeilschip voor u uit te voeren. Tijdens een inventarisatie zullen uitvoerig uw wensen besproken worden. Daarbij geven wij graag advies op basis van onze ervaringen. Wilt u het liefst eerst een prijsindicatie? Dan kunnen wij op basis van een tekening met maten en duidelijke foto’s meestal een prijs afgeven. Op locatie langskomen om tot een direct offerte te komen, behoort ook tot de mogelijkheid.

Onze werkwijze

Wanneer u kiest voor ons full service pakket, hoeft u nergens naar om te kijken. Op basis van aangeleverde foto’s en tekeningen met de maten die u ons toestuurt, geven wij een richtprijs per vierkante meter af. Gaat u hiermee akkoord, dan komen wij langs om een mal te maken van alle elementen waar een synthetisch teak dek geplaatst wordt. Hiermee zijn wij ongeveer 2 tot 3 uur bezig. Op de mal worden de belijning, details, fishingstukken, randafwerking en eventueel uw specifieke wensen aangetekend. Ook worden uw eigen ideeën in het ontwerp meegenomen (denk bijvoorbeeld aan speciale uitsneden voor een naam of initialen).

Aan de hand van de mallen en wensen, geven wij een exacte prijs af. Daarna wordt bij akkoord overgegaan tot productie van de kunststof teakdekken. De complete bekleding (dekken, gangboorden, luiken en trappen) wordt in één keer in onze werkplaats gemaakt. Wij zorgen ervoor dat alle belijningen en naden keurig in elkaar overlopen. Hierdoor ontstaat een harmonieus en hoogwaardig dek.

Nadat alle kunststof teakdekken gereed zijn, wordt een afspraak ingepland om de dekken te monteren. Afhankelijk van de grootte van de boot of het schip zal dit 1 tot 3 dagen in beslag nemen. De teakdekken worden verlijmd en gekit met hoogwaardige producten. U bent gegarandeerd van een kwaliteit bekleding en kunt direct genieten van het resultaat.

Met ons full service pakket bieden wij standaard 5 jaar garantie op onze diensten en producten!